the witch

vill rekomendera den bloggen. Superbra läsning. The Witch herself verkar ha ett riktigt händelserikt liv.
www.thewitch.se

Tur till Kalmar

Blev det igår. Köpte ett par röda as snygga skor från vagabond. NÖJD :D
Blev också en topp, ett linne, lite te m.m.
Näe jag är så nöjd med min skor att jag ska gå och ta på mig dem nu.

Stativ

Fick hem mitt stativ som jag köpte på tradera idag. Sken upp som värsta solen och blev superglad. Så ska det vara!

ICE

In Case of Emergency
Tycker att alla borde ta sig en funderare på att trots att man inte tror det just nu kan nogot hända. När du går över gatan, kör till jobbet eller är och handlar.
Lägg in nummret till de som ni vill ska kontaktas In Case of Emergency, under ICE.

Sommar

Jag vill ha SOMMAR, NU!
Jag vill ha sommar med ballerinaskor, cityshorts, bruna ben, solblekthår, saltvatten, Öland, Lars Winnerbäck, sommarlov, grillat, blommor, glass, sommarflört, kilklack och kjol.
Jag vill ha lata dagar vid sjön, brassestolar, tält, gittarspelande, o-ringen, span, pommes, cocacola, bikini och berskymmersfrihet.
 
JAG VILL HA SOMMAR!

Saker man kan göra när man kan göra när provet är färdig men man fortfarande måste sitta kvar

(Ursäkta den långa rubriken men jag kände en starkt dragande kraft att skriva den så.)

Så engelska nationella prov idag och allt går finemang tills det är dags att byta lärare. Vikarie kommer in (som jag inte minns namnet på) och allt fortsätter som vanligt. Men en 45minuter kvar har jag redan kollat igenom allt 3ggr och känner mig säker på mina svar. Jag tittar upp bara Angelica är klar också så jag går igenom mina svar en fjärde gång utan att ändra något. Tittar upp igen och märker att Danny har somnat på sin bänk. Det ser skönt ut så jag försöker att göra det samma men misslyckas när jag kommer på att det är jävligt obekvämt, dessutom har jag en otrolig huvudvärk. Jag tittar på Angelica och hon grimaserar något om att jag ska fråga om vi får gå. Jag grimaserar tillbaka att hon kan göra det och vi sitter så en ganska bra stund till B vikarie tittar snett på oss och vi slutar. Jag tittar ut genomfönstret. Tråkigt eftersom det inte händer något. Jag börjar rita på bänken 2 mycket fula blommor och ett bi blev det. Jag börjar knäcka fingrarna, hanlederna, tårna, fotlederna, armbågarna, axlarna, knäna, ryggen, nacken trots att jag inte kände något behov utav det. Nu fanns det inte allt för många leder kvar att knäcka så då tittade jag ut genom fönstret igen. Jag började sudda mitt sudd så att det skulle va helt vitt men det tog ju bara några sekunder. Tittar ut över klassrummet. Danny sover fortfarande och nästan alla är klara. Angelica och jag upprepar vår grimaserings process igen och jag börjar pilla bort skit under naglarna. Det var svårt eftersom jag inte har skit under naglarna så jag suckar och lutar mig på vänsterskulderblad och ser uttråkad ut. Cicci undrar när vi får sluta och jag trodde att det var 5 över halv om nån va lite sjust men nej, nej. Danny har vaknat till och alla är klara när hon säger att det är 10 minuter kvar.
Alla suckar och klagar på att de vill gå men rutten vikarie hävdar att vi måste sitta kvar till kvart i. Sekunderna tickar sakta. Mitt huvud värker och jag gör ett till försök att somna tills jag kommer på att det var extremt obekvämt så jag sätter mig och lutar på skulderbladet igen. Strömers klass får gå. Alla tittar längtande ut genom fönstret som kossor som snart ska ut på grönbete. D får gå. SUCK! B får också sluta och nu är det bara vi kvar. Pratandet fortsätter och hon ber oss vara tysta. Det leder bara till att vi viskar istället. B går förbi utanför rönsteret och jag har kommit över den frustrerande fasen utan tittar bara på klockans sekundvisare som alla andra. När klockan slår över till kvart i trots att det är 15 sekunder kvar reser sig alla och är på väg ut och så säger hon ;
 - Det är egentliger 4 sekunder kvar.
4 SEKUNDER IN MY ASS!


Ursäkta att det här inlägget kanske var tråkigt men ni kanske får en vink om min upplevese idag.

Barngympa/spining

Ni kan ju gissa var jag var igår.... Barngympa! Kulkul förutom att nyclen fastnade i ett hånglås så vi inte fick ut några bollar. Sen blev det lite tight med tiden till spiningen.
TIPS! träna ALDRIG spining!
Så jävla obekväm sadel och typ inte i sittbenet. va fan är sittbenet?!?
helt sjukt

/elin som i fortsättningen tränar pump på söndagar!

Simmning

Jag suger på att simma. Jag simmar sakta och fult. Men jag kan i alla fall simma.

Chokladpudding

Inget slår chokladpudding direkt ur burken...
speciellt när man inte har något annat gott att äta.
DÅ är chokladpudding underbart!

Ont skulderblad

Jo, jag är som en gammal tant med massor av krämpor men i vanliga fall brukar jag inte klaga men det gör jävligt ont. Helt utan orsak!
Tips är uppskattade.