Målarfärg i håret

Boxen gick bättre än väntat, blev inte så körd som jag trodde att jag skulle bli. Det var ju tur...

Sen blev det som sagt cityakuten. Var väl ett okej avsnitt. Efter det blev det målning i Veronikas kök. Fast jag satte ihop en stol större delen! Jag äger på att sätta ihop ikea möbler! Mer färg och mer cityaktuten blev det senare på kvällen/natten blev det med.

Vaknade imorse av att syrran är uppe och målar, igen! pust säger jag och somnar om!
Hjälper till lite och sen käkar vi en välförtjänt frukost. Sen var det mer målande fast det blev väl inte super snyggt. Såg lite konstigt ut men det blir nog bra.

Fixade ihop köksbordet medans Frida och Veronika lagade mat. Pasta och baconsås, mums!
Mer målande och nu ser jag gråhårig ut.

Nu är mina armar helt slutkörda...

Att komma ihåg
Målan inte om när pappa är bortrest 

Fösta höstlovsdagen

Chill hela dagen blev det! Inget nyttigt gjort alla, det är förjävligt egentligen...
Inte har jag ätit någon lunch heller och bara vaniljjoggie till frukost. Så här kan det inte fortsätta. Skärpning och uppställning i raka led!

Ikväll blir det box med syrran, kulkul säger jag men svettigt! Scenen är såå varm. Efter de blir det cityakuten hos syrran. Jag är så nyfiken på vad som händer! Hoppas hon inte hostar som en galning inatt. Inte mysigt förra veckan!

Mammas krabbrisotto satte sin prägel på den här dagen, min stackars mage!

Näe, jag måste skärpa mig och ta något att äta! jag svälter ju ihjäl! 

just de...skit

Välkommen till radiologiska kliniken. Enligt remiss från Länssjukhuset i Kalmar, AKM kir har vi bokat in dig för magnetkameraundersökning av hjärnan måndagen den 13 november 2006.
Vad i helvete har dom nu hittat?!?
Läkaren sa något om ett missbildat blodkärl på min CT. Varken ordet missbildat eller tanken på att det sitter i hjärnan känns särskillt tillfredsställande. Kan jag inte bara få vara frisk???
Det blir den 6e gången jag är på sjukhuset i år, 6 gånger för mycket tycker jag. Det blev ju inte bättre av att jag läste att diametern på tunneln man åker in i är 60cm i diameter, usch. Hjälp mig!

Det här är nogonting som inte ens har hänt.

Vintertid

Nu blev det vinter altså. Så lätt var de, ett vrid på klockan bara. Nu är det vinter och snart kommer snön och det blir jul och nyår. Lite för enkelt tycker jag.
Det märks att det är vintertid, jag fryser om benen men det kan vara för att jag bara har sovshorts på mig.

Det bästa med vinter
Inte många ser om jag inte orkat raka benen.

Barngympa

Såg the break up hos Kenny igår, den var faktiskt bra men slutet var lite lustigt. Det var ju snällt av Sörensören att fixa en ny film tycker jag:D

Sen bar det av till barngympan klockan 10 i sporthallen. Det var bara jag och Cina idag men det var bara 14 barn så det gick bra. Dom är så söta!!!  Men idag var de ganska hostiga och snoriga allihopa. Det var inte så mysigt men det är väl sådant man får stå ut med antar jag. Någon som har bra lekar som 4-6 åringar tycker om? let me know!

Hem hem blev det sen. Har suttit och spelat sims2 studentliv hela dagen, nästan i alla fall. Det är hur kul som helst.
Undra vad man hittar på imån. Hur gutt som helst med höstlov och 2 veckors prao efter det. Det ska bli helt underbart att slippa läxor. Inte skolan, läxor.

Och just nu springer som smålandskavlen, surt för mig men klubben hade ju inget tjejlag....


Att komma ihåg
Pappersnäsdukar till nästa barngympa
Inhandla ett par snygga svart träningsbyxor