Isakallt vatten, eller nästan i alla fall...

Äntligen, iskallt vatten ur min kran, i Växjö! Det var på tiden. Jag har stört mig något otroligt på att vattnet i Växjö aldrig varit riktigt kallt när det kommit ur kranen. Men se idag, det var kylt!
Fast nu när jag tänker efter kan det vara för att det är kallare ute och det är ganska äckligt att min vattentemperatur i så fall skulle påverkas av temperaturen ute...

Lindance...

Tydligen har min skola bestämt att vi ska ha dans-tema varje år. Skit kul! inte... speciellt inte linedance. Kunde vi inte gjort nått kul street, hiphop eller till och med jazz men nej, vi ska dansa linedance. Förra året hade tydligen haft disco, det skulle va bättre, men seriöst, linedance. Det gick så långt att TP och sven hade rutiga skjortor på sig. Till råka på allt nötte tanten(ka, du läste rätt, tanten) samma steg hela tiden och när vi äntligen fick dansa i rätt tempo, efter typ 5 andra tempon, trodde vi ju att vi skulle få lära oss ett tredje steg men nej nej, vi var klara efter en timmes nötande av ett steg. Blir det segare eller?!!?

Tillbaka till samtiden

Ja, kent har ju trots allt släppt en ny skiva(i skuggan av den urlöjliga diskussionen om kentmobilen). Jag har unnat mig den limiterade utgåvan den här gången. Trevlig foto bok fick man och det är ju inte mig emot.
För syntig och för konstig är väl en bra beskrivning. Det var ju en ny 3 period över och därför ska ju kent som sagt komma på någor nytt. Det är inte min sitl, det är inte bara min stil. Fast endel höjsdpunkter finns på skivan. Columbus, generation x och våga vara rädd hör till dem. Värt att lyssna lite extra på kan ju vara LSD, någon? och Vy från ett luftslott.
Ny skiva, nytt kent, det här kan bli intressant.

Pizzaätande killar tittar på sjuk kvinnas röv

Jag orkade helt enkelt inte laga mat idag. Så jag beställde en pizza. Jo, sen var det ju problemet att jag hade pyjamas på mig. Satte på mig ett par jeans och en grå tröja. Jag hade hårband på mig så mitt hår döljde jag med min mössa. Alla mina bekväma skor var blöta eller skulle bli blöta om jag gick i gräs med dem så jag tog på mig vita skinnstövlar. Låg klacka, ganska sköna. Min nya halsduk och min vita kappa.
Det bar av mot pizzerian, puh, det var jobbigt. När jag kommer in vänder sig alla och kollar. Jaha, det tänkte inte jag mer på. Matsalsdelen är avskild så jag kan inte se någon där inne och de kan inte se mig. När jag sen gick ut ser jag och känner allas blickar på mig, det var ganska uppiggande, faktiskt och på promenaden hem mådde jag mycket bra:D Det vill säga, tills två ryska gubbar glodde på mig ända fram till min dörr...

sepe spelar icytower

Jag måste säga att det minst sagt är intressant. Spelet finns på download.com

Jag = hälsofreak

Jag har bestämt mig för att komma in i en hälsoperiod igen. Jag ska äta nyttigt, träna minst 3ggr i veckan, dricka vatten under dagen och sova minst 8 timmar per natt. Kort sagt få struktur. Det blir altså ingen mer pizza, inga hamburgare, halvfabrikat eller godis. Fast lite mörk eko-choklad kan få slinka ner då och då. 
Så nu är det officiellt. Jag välkommnar dinkel, fullkorn, avokado, bulgur, quinoa och annat nyttigt i mitt liv! 
Okej, mer seriöst, jag ska bli nyttigare. 

Förväl nordicclub

Nu är mitt gratismedlemskap på nordicclub slut så snart bär det av till simhallen för att skaffa ett "riktigt"(sånt man betalar för)medlemskap. Jag trivdes i alla fall på stepen och den här gången fick vi ett nice steg där man fick skaka lite på rumpan också. KUL!

Den bästa julklappen någonsin

Något jag verkligen önskar mig är något som jag har just nu. Det är en nybäddad säng med strukna och sträckta lakan. Jag har hår som är tvättat med dyrt shampoo och balsam. Snart ska jag i min rena pyjamas krypa ner.
Det är underbart.
Snälla tomten ge mig det här varje dag!

Förväl tyska

Nu har jag precis kommit tillbaka från min fösta spanska lektion på gymnasiet. Jag måste säga att det inte är stor skillnad från höstadiet men men... Det blir meritpoäng i alla fall.
22,5 i betyg här kommer jag! Näe jag bara skojar...


Loppis fynd

Jag var på en loppis i Berga i helgen nu när jag var hemma. Det var mysigt. Jag gjorde inget riktigt fynd men det blev en vit skål med gröna prickar och två svart vaser från Boda för 10kr, det var faktiskt ett fynd även om den ena var lite kanstöt. Bilder kommer senare eftersom skålen var för stor att platsa i min resväska hem som förövrigt vägde 20kg och som jag råkade smälla i ett staket på min regniga pilgrimsfärd hem. Det var förnedrande.

Yoga, något för mig?

Igår var det dags att testa. Jag cyklade iväg i regnet in till centrum och nordicclub. Jag möts av ett svagt upplyst rum med tända ljus längs kanterna. Det spelas stämningsfull indisik muisk och jag slår mig ner på en utav mattorna.
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om passat. Kanske att jag borde börja träna balans igen. I överigt var det inte så svårt men det var ju ett nybörjarpass.
 Att säga att yoga var kul är ju att ta i men det var rogivande och visst värker det lite i axlarna idag. jag fick till och med beröm för min rörlighet:D Jo, tack. Det berodde ju inte på att jag var mellan 10 och 35 år yngre än de andra.
Jag vet inte riktigt om det här är något som passar mig. Jag vill nog ha lite mer fart men det är självklart något jag kommer att testa igen och det skulle vara underbart att träna på morgonen.