Åre

Inläggen har inte precis duggat tätt på den senaste tiden. Som vanligt har jag ingen ordentlig ursäkt att komma med och därför kommer jag inte ens att försöka mig på att skriva en.

Nu sticker den här tjejen på välbehövlig skidsemester till Åre med världes bästa Annette.
see ya!

Snö

Vafan? Snöar det? Det har jag inte sett. Jag trodde att det var stora fluffiga bomulstussar som kom singlande ner från skyn. Det är min teori.

"Denna dagen ett liv"

/Farbror Melker

Sommarjobb

Fick ikväll ett samtal från Astrid Lindgrens Värld, jag har fått jobb på Lottas kök! 36 timmar i veckan, 5 dagar i veckan, i minst 8 veckor. Det är jättebra och jag är jätteglad.Jag borde fira med något...

Automatisk väckning

Visst är det underbart att vakna av sig själv? Att slippa bli väckt i djupsömnen áv en tjutande mobiltelefon, underbart, eller? Inte så jävla underbart när du vaknar klockan 7 varje morgon! Innan var jag inställd på det mer humana 8 men ack nej, jag ska vakna vid sju, klarvaken men tillräckligt trött för att sova 4 timmar till.


Underbart är kort

Nu passar det med kyla

Idag och igår har det varit jättekallt på morgonen. Nu passar det sig minsann. Tillråga på allt fastnade en stor jävla mossklup på mitt cykelstöd dom var nästintill omöjlig att få bort. Nu är jag sur.