Dans, dans, dans, dans...

Dagen har beståt av dans, dans, dans, och gissa, åter dans. Tycker att stegen siter bra nu och jag är jävligt pepp på att få nya steg imorgon. Vi har också "kickat" ut Vansissa från gruppen om man får säga så. Näe, hon gick faktiskt självmant och vi tog in Patrice.
På något vis känns det som att endel utav dansarna är jävligt lata. "Jag orkar inte" pust...

Lycka till imorgon!

Blåmärke

Så idag började vi med danserna till musikalen. Om man bortser från att dansen skulle kunna vara en stripshow om vi bara började ta av oss kläderna. Annars var det skit kul och dansen är faktiskt jätte bra, fast svår. Vi har lärt oss ca 40 sek av 4 minuter så jag undrar hur vi ska hinna med allt det här??? Fast det är väl bara att öva, öva, öva!!! Vi har ett steg där vi är på knä och just nu har jag ett jätte stort bultande blåmärke under mitt väntra knä. AJ!

Musikal

Idag började vi med musikalen på heltid. För er som inte vet är det en tradition på Fröviskolan att 9:orna gör en musikal innan de slutar och nu har vi altså börjat med det på heltid och har inga vanliga lektioner. Jag har innan hjälpt till att skriva manus till vår musikal Hot stuff.
Dagen bestod mest av att chilla och snacka skit eftersom det inte fanns så mycket att göra. Vd tvåtiden kom kom dansläraren och koreografen och körde lite steg för att se vad han hade att göra med. Det var i princip ett 30-tal "dansare" utan erfarenhet som han ska lära att dansa på 2 veckor. Lycka till! Att han bara pratar lite svenska gör det hela ganska komiskt också.
Imorgon börjar vi med dans 20 över 8 så pass upp, här kommer jag!

Idag lyssnar jag på Melody club - Fever fever

Struck down by a prayer
And she compels you, you can't help it
Drop down to your knees
She's in your mind and you are blinded
And she put a spell on you

She's nobodys angel
She's nobodys
Nobodys angel

Fever fever leave my heart alone
Teardrops down my face
I curse the day when I was born

Lost inside her grace
And you surrender sweet surrender
Bound within a sigh
She takes you under, keeps you under
And she puts a spell on you

She's nobodys angel
She's nobodys
Nobodys angel

Fever fever leave my heart alone
Teardrops down my face
I curse the day when I was born

Still my fading heart beats for your love
Still my fading heart beats for love

Fever fever leave my heart alone
Teardrops down my face
I curse the day when I was born

Palace sringbreak

Efter Viljan-lägret åkte jag Lisa, Elin och Carro till Kalmar för att gå på palac springbreak. Lisa ville ju se Erik Segerstedt så vi var där tidigt. Han var väl okej, kändest bara lite lustigt att stå brevis 13åriga tjejer längst fram när alla andra kunde texterna. Men han verakde förvånadsvärt äkta, som någon i publiken beskrev honom, "en trevlig prick". 
Vi såg Darin för att lisa ville se honom. Så om ni ser mig från någon bild så var jag faktiskt dit tvingad. Men jag måste erkänna att danserna ar ganska coola även om Darin måste ha haft det mest ospontana framträdandet i världen! 
Nationalteaterna var otroligt bra! Körde massor av klasiker och jag blev saligt medans de andra bara suckade när jag stod och sjöng texter med 3 barns föräldrar.
Sen spelade Melody Club och jag stod vid staketet längst fram och sjöng med i varenda låt trots att det kändes som att jag skulle komma ut i strimlor på andra sidan.
Efter det var vi tyvärr tvungna att åka hem eftersom Elin inte fick stanna längre, jag hade faktiskt velat se Hammerfall men men.
Melody club var så bra att jag kunde åkt dit bara för att se dem! jag var ganska övertänd efter det... herre gud...

Uppdatering för min uselhet

Jag har varit otroligt upptagen den här veckan för att vara jag så jag har inte haft tid att blogga men här kommer en uppdatering på de senaste dagarna.

Måndag:
Jag biter av en bit av min tand genom att tugga på en gaffell. JAg får panik ringer till mamma som fixar en tid hos tandläkaren som fixar till det även om det känns konstigt.

Tisdag:
Vi är på studiebesök på reningsverket och det luktar förfärligt. Jag undrar varför jag är där mer än en gång kan jag ju säga. Sen buss till Oskarshamn för gå på viljans ungdomsträning. Ja, det skulle vara utexaminering, vilket var lite svårt för mig eftersom jag bara varit på typ en ungdomsträning i vår. Trots allt blev jag skuggad av Tony som pratar gotlänska och jag börjar prata så också. Dock är det inte som med stockholmskan utan kag störde mig på det jätte mycket och försökte förmå mig själv att prata normalt.
Jo, det gick väl sådär, Gjorde ett parallell fel i början och tappade mycket men det berodde dels på att stigarna var lite felritade sedan de gjorde om slingorna runt stugan. Det var fullt med taggtråd i skogen också, jag stannade upp och märkte att jag satt fast och att det satt fast taggtråd i min höft. Det var bara att lossa taggtråden och springa vidare.

Onsdag:
Var "idag" så passade på att sova ut. Tog bussen till Oskarshamn och vem satt på samma buss om inte LUDDA! Jag blir helt paff och stirrar ner i marken när jag går förbi och hoppas på att hon inte såg mig trots att hon gjorde det och kastade arga blicker på mig under hela färden.
Sen drog jag ut på stan en liten stund. Köpte ett rött skärp till som var mycket snyggare än det andra som jag köpte sist, ett par svarta halvlånga byxor och lite annat smått och gott.
Köpte en god rostbiff/mozzarella baguett på coffehouse och käkade den på pappas jobb samtidigt som jag drack wiener melanch(stavas det så?) och satte mig i ett konferensrum och gjorde mitt SO arbete som borde ha varit klart för länge sen.
Vi hemtade mamma och stack till brosan för att byta om, skulle ju springa herrgårdsstaffetten.
Själva stafetten gick hyfsat, jag sprang sista och jag vet inte vad vi kom än men så illa gick det inte.

Torsdag:
Fick nycklen till mitt rum i Växjö.

Nu är jag sur

Det går helt enkelt inte att uppdatera mitt superlånga inlägg och sen försvinner det. Är inte livet underbart?

Jag får väl försöka på uppdatera veckans händelser på söndag för nu bär det snart av på Viljanläger och palace springbreak.

Sverige

Har lärt mig spela Sverige på piano nu. Det var inte svårt i och för sig att ta ut men jag är ändå nöjd nu.
Fast slutar den verkligen på ett F i melodin eller behöver jag verkligen stämma mitt piaono? Aja, det blir väl aldrig perfekt. Men jag råder er till att spela den, den är så fin.

Lars Winnerbäck

Lasse släpper ny skiva i augusti för er som inte visste det!
och undra vem som ska kolla på honom i teleborgshallen

"HJÄLPTE"

Var i Oskarshamn idag och hjälpte min bror att flytta in i sin nya lägenhet. Fast bara om att hjälpa min bror att flytta in i sin lägenhet är shoppa en tröja, en klänning, ett scrapbookingalbum, vax och ett par jätte snygga ankelboots som jag absolut inte behövde. De är as snygga och kostade typ 350spänn, ett måste. Till råga på allt kom det från pappis plånbok.
Jag och mamma gick tillbaka till hans lägenhet(tillbaka? vi hade inte varit fär innan vi shoppade men i alla fall) och jag sätter mig i en brassestol med en bulle och solar på balkongen. Sitter där en 40 minuter och läser lite ibland. Sen går solhelvet i moln och det blir jätte kallt. Den svalkande havsbrisen blir helt plötsligt en isande vid och jag måste fly in för att inte få köldskador(det var en överdrift). Istället ixar jag i ordning hans tv och lägger mig och softar på hans nya skinnsoffa som luktar jätte gott och ligger där X antal timmar.

ABC

A för annanas som är jätt gott
Beroende av the sims2
C för cirkus som jag tycker är konstigt
Dromedarer är de med en puckel va?
Elin. Men det är ju jag!
Föskyld tror jag att jag blivit
Gödsel som luktar äckligt
Hot stuff som nu är offisiell
Illvilja till att göra saker
Jag önskar mig en ny telefon, en iPod, en....
Kyle XY som är riktigt bra
Lyx som jag vill bada i
Myggbettet i mitt knäveck som inte vill sluta klia
Nagelbanden som skulle behöva ses om
Oseriöst som kanske kan beskriva mycket jag gjort idag
Pizzasallad flög ut ur min näsa idag
Qvinna. Tänk om det skulle stavas så
Roligt, vilket det här faktiskt inte är
Snor som är jätt äckligt
Tomatsoppa åt jag till lunch idag
Underbara mjukisbyxor

Växjö, dit jag snart flyttar

Xenon, vad var det nu igen?

Ypperligt att jag snart är klar

Zebra som enligt mig berde stavas tsebrah för sakens skull

Åland som jag bara ogillar

Ä för Äcklig som beskriver glasspinnen pervis tangentbordet

Önska dig något


listan är skrivan igår

 


Drömmar

Inatt hade jag en dröm som liknade många utav mina andra drömmar. De senaste 3 år eller så, har jag nästan alltid när jag drömt en mardröm drömt att jag är jagad. Jag måste fly från mitt hus innan "dom" tar mig. "Dom" tar mig alltid innan jag ens hunnit ut i trädgården.
En sak var annorlunda inatt. Jag flydde och jag hann ut. Jag hälsade på en man som var ensam och var allmänt snäll mot honom. Jag gömde mig i hans typ, stuga och jag kom undan. Jag gjorde nått snällt och jag klarade mig.
Är det här ett teckan på att jag borde vara snällare i allmänhet eller ska jag hälsa på mannen i hans stuga(jag vet var den ligger)???
Jag vaknade i alla fall upp nöjd.

KATASTROF

Eurovision songcontest var en katastrof. Att en sån kille...tjej...artist(!?!) kunde vinna med typ världenst sämsta låt!
Jag har varit så upprörd av det att jag inte kunnat skriva om det förrns nu.
Nästa år blir det så här, Sverige, övriga norden, Tyskland, Frankrike, Storbrittaninen, Ireland, Spanien, Portugal och Italien har en egen tävling så kan alla östländerna sjunga kånstiga lesbiska kampsånger eller ha plåtnicklas med en julgransdekoration på huvudet att hoppa omkring och sjunga nått man inte fattar.
Att lägga extra märke till är ju att Sverige gav killen...tjejen...artisten(!?!) 12poäng är ju nästan en större katastrof än att de vann.
Vart är vi på väg?

Dagen då...

Belv meddragen av min syster idag på aerobic som för första gången var roligt, typ bland de roligaste träningarna i hela mitt liv. Det tåls att fundera på det där... Jag har ju redan förlorat min stolthet så det för ju ingenting.

Har spårat ut och köpt piggelin att äta hemma, jävla skolcafeteria som jämt ska locka mig att köpa såna. Nu ska jag äta dem hemma så ingen ska klaga på att jag äter piggelin HELA tiden och så slipper jag att betala dem själv. Jag är ond, smart och elak.

JAg vet att HItler hette HItler i efternamn!

Filmdag

Idag har vi nästan bara sett på film i skolan. Filmerna var jättetråkiga men bättre än att ha lektion...
Liksom, om vi måste se en andravärldskrigsfilm måste vi väl inte se den tråkigaste???

Today is just another day

Idag funderar jag på livet och lyssnar på coldplay.
En underbar kombination.

Jobbigt värre

Fick en kallelse till ortopeden igår. Den 7 juni ska jag vara där. Inte världens bästa dag med tanke på musikalen, men, men.
Jag stör mig på att de alltid vill att jag ska vara på röntgen vid 7.30 med en timmes restid betyder det att jag måste gå upp klockan halv 6! Har solen gått upp då? Det som stör mig ännu mer är att jag inte har tid på ortopenden förrns 13.45 så jag kan ju roa mig på sjukhuset, haha. Näe, jag får väl sticka in till stan och shoppa och åka tillbaka efter lunch. Men med tanke på att röntgenbilderna tar max en halvtimma så känns det onödigt att gå upp så tidigt på morgonen och sen bara gå och fördriva tiden med att spendera pengar på saker man inte ens behöver.
Nu är jag lite sur men jag antar att jag får vara glad för att jag fick tid så snabbt (7,5veckor) och nej det var inte ironi.

Dagens händelser

Det roligaste som har hänt har varit Jevve som jukkar mot vår syslöjdslärare och fjortisar som sjunger nationalsången för att demonstrera. Så dagen har inte varit händelse rik, över huvudtaget, alls, nada, inget...

Ronan Keating & Joana Zimmer

Sitter här och försöker skriva ett svenska arbete utan att lyckas särskillt väl samtidigt som jag lyssar på Joana Zimmer och Ronan Keating. Lyssna särskillt på :
RK
The way you make me feel
The long goodbye
Father and son
JZ
Another day
When you love somebody
In the end

(Ja Andrea, jag är sentimental)

Öppen 4

Igår var det tävlingsdags igen och bussen hämtade upp mig i Glahytt. Hela bussen var fylld med massa viljanlöpare och jag var förvånad över att det fanns så många barn typ i åldern 10-12 men det fanns det isst. Kunde inte namnet på hälften som ville diskutera vägval i U2 med mig efter tävlingen men jag lär mig nog så småningom.
Det var faktiskt första gången jag sprang en öppen klass. Har bara sprungit U-klass när jag var yngre men har alltid varit föranmäld då. Så jag måste säg att jag hade brist på rutin. Jag glömde pinnen när jag skulle anmäla mig och jag valde öppen 4. Jag borde verligen valt öppen 5 eller t.o.m öppen 7. Öppen 4 var lätt som en U 1 och jag hjälpte Elin som var ny till första kontrollen vid min start innan jag kunde fortsätta min bana. Kuperat som det var, trots att 3 utav mina 6 kontrollen (hör och häpna) satt i stigförgreningar så med min superform *host* gick det otroligt sakta. Men som sagt var det väldigt kuperat.
Tillslut blev jag 14 av 31, 1 sekund från 13platsen, slagen av nån jävla Tommy. (Jag skulle inte stannat och hjälpt D10tjejer) Aja, jag antar att det är sånt man får räkna med när man springer öppen klass på sydsvenskahöglandet.