1-0

till Aquq mera...

hälsostudion vs aqua mera

Kampen fortsätter...

Klubbmästare

Idag var det klubbmästerskap i Vena. Det gick ja... jätte dåligt men klubbmästare blev jag i alla fall. Jag vann handvärmare också. Det är ju trevligt att vinna något man kan använda. 

Underbar och älskad av alla (och på jobbet går det också jättebra)

Jag måste erkänna, Martina Haag är sedan tidigar en stor favorit hos mig. Jag älskar hennes krönikor och den vardagshumor som alltid finns inbakad i dem. Så är fallet i filmen också. Den är rolig och känns så otroligt spontan. Hela tiden infinner sig känslan av mysig soffa inne på biografen tillsammans med hjärtliga skratt från publiken som varierade i ålder.
Jag måste lite skamset erkänna att jag inte läst boken, som faktiskt är hennes enda roman men den var faktiskt utlånad på biblioteket så jag får ursäkta mig med det.
I det stora hela var filmen otroligt bra men resan till Wien känns lite onödig, fast den var ganska romantisk. Att Ingemar Bergman är död är något jag reflekterade över men det är inte stötande på något sätt eftersom Bergman framställs som den "store", vilket han också var.
8 av 10 


Ett onödigt tidsfördriv

Det var det verkligen att gå till skolan idag. Vi gick runt Växjösjön och jag vann en VFG penna. Som sagt varför?

Nu känner jag igen mig

Idag har vi haft, inte lektioner men något som liknar lektioner. Intelektuellt har det väl varit ganska trevligt men socialt, tack Calle, jag hade dött utan dig. Okej, kanske inte men hoppat ut genom fönstret i alla fall.
Vi blev indelade i grupper, vi fick inte välja grupp och dessutom fick vi en bakis trea som mentor. Han var ganska kul men i alla fall. Men som sagt det här börjar likna skola med endel störande människor, uttråkning och huvudvärk.
Imorgon ska vi på "naturvandring". Vi har också fått löfte om att äta i naturen och en lång promenad runt Växjösjön. Eller lång och lång. Jag tror att det är 4,5 km runt så det är ju inte så farligt. Får hoppas att det inte regnar.


Andra dagen i skolan

Idag var andra dagen på VFG, Växjö Fria Gymnasium. Jag trivs otroligt bra med både människorna och skolan. Fast vi har ju inte börjat på ritigt än. Jag trivs där jag bor också. Min roommate Frida och jag har de bra och jag måste säga att jag frodas.
image7

Här bor jag! En bild på resten av rummet kommer när jag har städat. Det är helt otroligt att det kan bli stökigt så snabbt.


Jsg fick mitt schema idag också. Jag är jätte nöjd. Har sovmorgon 3 dagar och har bara en lektion på fredagarna och det är idrott så fredagen kan få bli min träningsdag.

Idag är det tvättdag så jag har fått lära mig hur tvättmaskinen. I och var det ju inte så svårt men den tar typ en och en halv timme för att köra hela programmet.

Mateni skolan är super. Vi äter den i en restaurang som ligger vägg i vägg med skolan.
Här hemma så är det bra än så länge. Jag lagar all mat från grunden än så länge men vi får väl se hur länge det håller i sig. Det här är gårdgens middag;

image8

citronlax och nypotais, mums!

Första inlägget ifrån Växjö

Nu funkar äntligen mitt internet. Jag är såå glad.
Mer uppdateringar och bilder kommer senare ikväll.

Spindlarna förföljer mig

Jag lovar att de har något emot mig. Igår kröp ännu än över vardagsrumsgolvet med meterlånga ben.
Okej, det sista kanske inte stämmer men den var stor.
Tur att jag flyttar snart...

Idag

Var på jysk i oskarshamn och köpte soffkuddar och eb persienn. Jag borde nog lägga upp en bild på kuddarna men palla. Jag har precis ätit 25 räkor och känner inte för det.

Vilken kändis passar du ihop med?

Mikael Persbrandt. Hmmm...
Prinsessan Madeleine. HMMM...?


http://www.tiiamo.se/dmz/famedate/default.aspx

Scrabble och sol

Det är vad jag har planerat att sysselsätta mig med denna sista vecka på ett alldeles för kort sommarlov. Fast det kanske går såhär fort varje år?

Cancer - my chemical romance

Åhh vad jag älskar mat. Utan mat skulle jag dö.

Är det inte ganska komiskt att om man sitter på min toalett med en mobiltelefon i handen kan man bara ringa NÖDsamtal.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Spindel

Jag ligger lugnt i min säng och fortsätter att utforska min mobil i mörkret. Något kryper på min hand... en fluga, jag vuftar bort den men upptäcker att varelsen jag trodde var en fluga har lite för många ben. En spindel, på min kudde! på MIG! Vad ska jag slå ihjäl den med är nu frågan. Det slutar med att jag pressar den mellan två tidningar och en dukumenthållare. Jag kan ju lägga till att jag bytte lakan och tvättade händerna extremt noga efteråt men kände mig ändå inte ren.

Ny mobil

Jag är jätte nöjdimage6

första flyttlasset

Nu har det gått. Fast det är fortfarande extremt mycket kvar men jag nöjd.

Att lyssna på musik

Idag har varit en jobbig dag.

How to save a life

  -  the Frey

U-10mila

Gick kanske inte så bra... eller det gick inte bra alls, men trevligt hade vi!

Ge mig sol, äntligen

Idag har jag efter vissa påtryckningar av Fru Kvist njutit av solen. Det var riktigt gutt och det tog riktigt bra:)
BRUN OCH GLAD!

Efter träffade jag Fru Kvist och vi förenade oss med mum och bob fär bob blev unot hela tiden.

Jag är såå inte sugen på att blogga...

See ya loosers