På rymmen i tankarnas paradis av labyrinter.

Visste du att rent statistiskt så tänkter någon annan på dig varje gång du tänker på någon annan.
Rent Logiskt sett alltså...

Det är alldeles för mycket som vi inte vet, det mesta klarar vi oss utan också.
Faktiskt så klarar man sig utan i stort sett allt.
Tv är ganska bortkastat. Men det tycker inte Elin.

Tre saker man inte kan leva utan:
Pojkar
Glass
Naturen

Vem vet ifall det var ett gravt misstag av Elin att släppa lös mig på en av hennes bloggar. När jag är igång, då jklr. Filosofisierar man ner sig i mina vindlande hjärnbalkar då trillar man snart av sin balansbräda och fastnar i galenskapens nät.
Om man står på sin fina balansbräda för länge så får man lätt tråkigt. Det är ju inte alldeles underhållande att bara stå och vicka på fotlederna. I alla fall så är det lätt att man skaffar sig något att göra. Oftast något som förknepigar upplevelsen. Ett intressant tips är att jonglera.
Ståendes där på sin bräda(som symboliserar balansen i ditt liv) så börjar du gärna kasta upp lite för många bollar i luften. Sen är det bara en tidsfråga innan du tappat kontrollen. Antingen tappar du bollarna (rekomenderas) eller så trillar, faller, halkar, snavar eller ramlar du av.
Hur kul är det att ramla av sitt liv?
Lite som att ha klättrat hela vägen uppför ett av dessa ömöjliga rep som finns i alla unkna gymnastiksalar och sedan åkt lite för fort tillbaka ner så att du brännt hål på handflatorna. Eller varför inte tappat din glass i sanden. Har du tur så faller det dig inte in att äta upp den igen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback