Melodifestivalen

Jo det gick som det skulle igår, nästan i alla fall.
The Ark bjöd på en fantastisk scenshow och en bra låt, inte den bästa men mer än hyfsad. Att Marie Lindberg slog igenom i sitt flörsta scenframträdande var helt fantastiskt. Låten trying to recall var en av de finaste jag har hört på länge men den kanske inte hör hemma i schlagervärlden, den var vacker i alla fall.
Det enda jag har något att invända mot är att Jessica Andersson gick vidare till andra chansen istället för Cosmo4 men man kan inte få allt man vill eller?

Kommentarer
Postat av: Siriusklacken

Tja ! Fin blogg, kolla gärna in min blogg !

Postat av: Hanna

Hejsan!
Jaa, man får göra det bästa av allt man har varit med om. Visst jag har haft perioder och kan fortfarande ha perioder då jag mår dåligt över allt jag har gått igenom. Men jag tror ändå på ett positivt tänkande på dåliga saker som man har gått igenom. Allting blir ju så himla tråkigt om man hela tiden ska tänka det negativa i dåliga saker, varför inte se det positiva istället? Erfarenheterna och lärdomarna är stora fördelar som man sedan kan få nytta av i sitt liv.
Okej. Det som du beskriver kan jag också känna i min rygg när jag t.ex har stått länge, trötthet. Min läkare i Linköping sa också att man inte kan ha ont av skolios. Men det är bara skitsnack. Jag blev faktiskt förvånad över att han som är specialist och den bästa skolios läkaren i hela norden kunde säga så. Han om någon borde ju veta att man faktiskt kan har ont av sin skolios.
Nu senast när jag var hos min sjukgymnast tyckte hon att jag hade kommit så långt i min rehabilitering att hon inte tyckte att jag skulle ha någon speciell sjukgymnastik. Utan jag skulle fortsätta träna på egen hand så mycket som möjligt. Jag fick istället tips på hur jag kan göra vissa rörelser så att dom är anpassade för ryggen. Anledningen till att jag sökte upp en sjukgymnast igen var för att jag haft mer ont i ryggen i höstas. Så nu är det bara att fortsätta att träna så mycket som möjligt, vilket inte alls är svårt för mig för träning har alltid varit en stor del av mitt liv.
Eller hur menar du med hur fungerar sjukgymnastiken för dig?
Kram // Hanna

2007-02-11 @ 14:16:48
URL: http://jagheterhanna.blogg.se
Postat av: Hanna

Hejsan!
Jaha, okej. Ja, jag tycker också att det är mycket märkligt att läkare påstår att vi skolios patienter inte kan ha ont av våran skolios. Att vi har ont i våra ryggar är ju egentligen inte så konstigt med tanke på att ryggraden är helt sned. Läkare och studier, skitsnack säger jag bara. :P
Bra att även du träna, det är ju bara bra för ryggen. Träningen kommer jag att få hålla på med i hela mitt liv, för att stärka ryggen och dess muskler.
Var hos skolsköterskan på någon undersökning som alla åttor gör idag. Så jag passade på att fråga hur många grader min skolios hade när den upptäcktes, mellan 7- 8 grader. Tycker det var lite häftigt för nu när jag ligger den på ungefär samma.
Kramar // Hanna

2007-02-15 @ 17:16:58
URL: http://jagheterhanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback