Nisse Lull

Årets tillställning i Högsby kommun för alla barn och ungdomar som gillar fotboll.
Trots att det är roligt, uselt betalt och tidoga mornar, saknar jag det inte.
Helt fantstiskt och underbart.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Hej :)
Jag är nu 1.72 cm lång. Jag fick reda på både av min ortoped och min läkare som opererade mig att jag skulle bli så lång innan jag opererades, och mycket riktigt det stämde ju också. Efter min operation växte jag 2 cm. Så på bara några timmar var jag lite länge. Hehe. Det låter helt overkligt när man hör det, att man kan växa så. Men det var ju för att man rätade ut hela mig och då blev jag längre.
Okej. Jo, ett besök hos din ortoped är kanske att rekommendera för att vara på den säkra sidan.
Jag hade en väldigt liten ?puckel? mot vad många andra har. Innan operationen tänkte jag inte ett dugg på den. Det var först några månader innan operation som jag ofta stod i spegeln och kollade på min midja. För jag hade ingen midja kan man säga. På ena sidan var den uppflyttade och på andra sidan fanns det ingen sida. På inskrivnings- dagen då jag skulle opereras tog dom kort på ryggen och då såg man ju puckeln tydligare.
Men nu när jag opererades försvann min puckel helt och det är skönt. Jag har även fått en midja som ser ut som alla andras. Så det enda man egentligen nu kan se på mig att jag är opererad är på min två ärr.
Min skolios låg på gradantalen 53 och 56 innan jag opererades. Det sista året innan operationen ökade båda mina krökar kraftigt och det var de som gjorde att jag fick göra två operationer i samma omgång. Det var ju tänkt att jag bara skulle operera den översta skolios men den understa ökade så pass kraftigt att en operation även blev där. Jag tror min skolios ligger på runt 9 grader nu. Vilket är helt normalt, jag är så rak jag någonsin kan bli. För helt rak kan man ju aldrig bli men det är ju en stooor skillnad på förut och nu.
Det är skönt att höra att det finns dom som inte mår dåligt över sin ?puckel på ryggen?. Jag har fått en del kompisar nu i och med mina operationer som också har skolios/är opererade och en av dom mår rätt dålig över sin ?puckel?. Tycker det vore så jobbigt att behöva gå runt och må dåligt över det.
Fortsätt med din inställning på vad jag gäller ?puckeln?, du vinner på det :)
Ha det bra! Kram / / Hanna


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback