Hört på middagen

Dessa är verkliga händelser! Det är av bekants bekant grad.

-

En kille lovar att han ska se efter sin grannes hus en vecka medans de är borta på semester. I mitten av veckan kommer hans hund gående mot honom med grannens kanin i munnen. Kaninen är alldeles blodig och killen får panik. Han tar med kaninen in och duschar av den innan han lägger tillbaka den i buren.
När grannen kommer hem har han inte funderat ut hur han ska säga till grannen att kaninen dog. För sanning att hans hud nästan åt upp den verklar lite brutal. Grannen knackar på och tackar för att killen har varit så snäll och hjälpt till att se efter huset. Sen undrar han lite försynt, varför kaninen som dog lite innan de åkte som han begravt i trädgården nu låg i sin bur.
Vad killen sa sedan framgick inte.

-

En kille(inte samma kille som i den förra) var ute på krogen och det slutade med att han följde med en tjej hem. Nästa dag var han jätte bakis och hade otroligt ont i magen. När tjejen är i duschen ser killen sin chans att släppa en ordentlig brakare där han liggen i tjejens loftsäng. Det var bara det att killen faktiskt sket på sig. Han fick panik och hoppade ner från sägen, rakt på tjejens hund som dog.
Han är nu åtalad.

-


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback